Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, anunț pe facebook după cinci ani de relație3Foto© romaniatv.net

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, anunț pe facebook după cinci ani de relație

, 5 știri, 55 vizualizări

E oficial! În zorii acestei dimineți, Felix Baumgartner a făcut public un anunț important despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de logodnica lui, Mihaela Rădulescu. Mesajul celebrului pilot vine la cinci ani de relație cu îndrăgita prezentatoare de la “MasterChef”. Vestea i-a surprins pe apropiați, dar și pe fanii cuplului.

Felix Baumgartner (50 de ani) și Mihaela Rădulescu (50 de ani) trăiesc o poveste de dragoste care ar putea să-i inspire pe scenariștii din lumea întreagă. Flacăra iubirii dintre ei s-a aprins la scurt timp după ce s-au cunoscut când frumoasa prezentatoare a făcut un interviu cu el. Deși unii nu au crezut în relația lor, celor doi nu le-a păsat și s-au bucurat atât de viața personală pe care și-au construit-o împreună, cât și de reușitele de pe plan profesional.

Astăzi, 23 octombrie, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner aniversează cinci ani de relație. În prezent, logodnicul prezentatoarei se află în Chicago și, cu două ore înainte de miezul nopții, el a făcut public un mesaj emoționant, care a fost însoțit de șase fotografii de album. Diferența de fus orar dintre România și Illinois este de opt ore și acesta este motivul pentru care pilotul “a furat” startul cu urările și surprizele din această zi specială din viața lui.