Mihai Bendeac i-a luat Deliei cadou de 1.450 de dolari. Care este obiectul ce a valorat atât4Foto© cancan.ro

Mihai Bendeac i-a luat Deliei cadou de 1.450 de dolari. Care este obiectul ce a valorat atât

, 4 știri, 18 vizualizări

Ultima zi de audiții din cel de-al optulea sezon iUmor, care va fi difuzat începând cu 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, a coincis cu ziua de naștere a Deliei, care a vrut însã ca această zi să nu aibă nimic special, să fie o zi ca oricare alta.

Pasionată de călătorii și ținute extravagante, jurata de la iUmor nu și-a dorit nimic special de ziua ei și a ținut să se bucure de lucrurile pe care le face în mod normal în orice zi din an: “Nici nu mai știu de câte ori mi-am sărbătorit ziua pe platourile de la iUmor, cred că cel puțin de 3 ori. Nu îmi place să fiu în centrul atenției în felul acesta, nici nu știu cum să mulțumesc. Ziua de naștere ar trebui să fie o zi ca oricare alta, doar să fii vesel, să te bucuri de lucrurile mici cu oamenii apropiați”.

Pe lângă flori sau dulciuri, Delia a primit și un cadou special, pe care și-l dorea pentru că o duce cu gândul la copilărie: “Am primit niște cărți ale copilăriei mele pe care mi le doream foarte mult, Hansel și Gretel și Alice în Țara Minunilor”.

Ești sora mea, ești prietena mea și te iubesc
Mihai Bendeac,
Mihai Bendeac i-a luat Deliei cadou de 1.450 de dolari. Care este…