Mihai Constantinescu a murit6Foto© cancan.ro

Mihai Constantinescu a murit

, 15 știri, 29 vizualizări

Veste cutremuratoare in muzica romaneasca. Astazi a incetat din viata celebrul Mihai Constantinescu, iar lumea artistica din Romania este in doliu. Cantaretul a fost internat de urgenta la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, in ziua de 13 mai 2019, dupa ce fusese gasit inconstient, de catre sotia sa, in propria locuinta. Medicii sositi de urgenta la fata locului au inceput manevrele de resuscitare. Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat in coma.

In spital, Mihai Constantinescu a mai suferit inca doua stopuri cardiace, intrand in moarte cerebrala. Din nefericire, medicii declarandu-se neputinciosi. In varsta de 73 de ani si avand antecedente medicale cardiace severe, Mihai Constantinescu ramane in memoria tuturor celor care au iubit si iubesc muzica usoara ca un mare artist si sufletist, compozitor talentat si personalitate incontestabila.

Acum doua luni, cantaretul Mihai Constantinescu si-a anulat toate concertele, tot din cauza unor probleme de sanatate. In luna martie a acestui an, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii si tensiune oscilanta.