Mihai Fifor: Închidem Suceava, dar nu închidem punctul de frontieră Nădlac 1 pentru cei care trec granița pe jos2Foto© libertatea.ro

Mihai Fifor: Închidem Suceava, dar nu închidem punctul de frontieră Nădlac 1 pentru cei care trec granița pe jos

, 7 știri, 97 vizualizări

Mihai Fifor trage un semnal de alarmă. Senatorul PSD atenționează că deși autoritățile au închis Suceava, în România se intră încă ilegal în Vama Nădlac.

"Închidem Suceava, dar nu închidem punctul de frontieră Nădlac 1 pentru cei care trec granița pe jos. Aceștia continuă să vină și să vină, și să vină. Intră în oraș, în magazine, în benzinării. Merg la gară și iau trenul până la Arad și de acolo schimbă și pleacă unde le e destinația finală. În afară de o declarație, nimic. Nimeni nu știe exact dacă oamenii aceștia sunt sau nu sunt pozitivi. Dar stau în gară, se urcă în tren și apoi coboară în gara Arad”, a scris Fifor, marți, pe Facebook.

Senatorul amintește și de "disperarea" locuitorilor din Nădlac. "Să vă mai spun de disperarea locuitorilor din Nădlac? De eforturile primarului de a-i duce la gară sau de a-i scoate din oraș? În momentul postării mele, sunt, de pildă, 15 cetățeni veniți noaptea trecută, înghesuiți într-o tonetă și așteptând să plece care-ncotro.