Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze uluitoare10Foto1Video© cancan.ro

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze uluitoare

, 23 știri, 79 vizualizări

.Imagini strigătoare la cer!Au trecut mai bine de opt luni de la tragedia din stațiunea 2 Mai, unde doi adolescenți și-au pierdut viața. Autorul tragediei, Vlad Pascu, se află în închisoare, iar recent i-a fost modificată încadrarea. Astfel, criminalul de 19 ani va fi anchetat pentru ucidere din culpă, nu pentru omor calificat. Părinții celor ce și-au pierdut viața sunt înfuriați peste măsură de această decizie, însă la polul opus se află Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat. Acesta șochează cu orice apariție, iar CANCAN.RO vă prezintă dovada, în exclusivitate!

Nu facem referire doar la declarațiile oferite în spațiul public, ci și la ipostasezele pe care Mihai Pascu le adoptă atunci când crede că nu îl vede nimeni. Părintele soferului din închisoare a fost surprins de către CANCAN.RO gonind nebunește pe scuter, printre mașini, în zona centrală a Capitalei. Dar nu aceasta este noutatea halucinantă, ci atitudinea pe care tatăl lui Vlad Pascu o afișează. Aceea de nonșalanță, ca și cum nimic neobișnuit nu s-ar fi întâmplat în viața lui sau a familiei sale!

Este cunoscut deja scuterul cu care Mihai Pascu a și rămas în istoria negativă a presei, după ce i-a lovit pe jurnaliștii care încercau să obțină, pe bună dreptate, o declarație de la acesta. Atunci s-a făcut remarcat, demonstrând că așchia nu avea cum să sară departe de trunchi. La câteva luni distanță, în sfârșit tatăl lui Vlad Pascu a învățat să folosească scuterul pentru întrebuințarea sa de bază. Prin urmare, iată-l accelerând bezmetic printre autoturismele blocate în centrul Capitalei, într-un trafic greu, congestionat.