Mihai Stoica explică de ce a plâns de bucurie că nu vine Alexa4Foto© sport.ro

Mihai Stoica explică de ce a plâns de bucurie că nu vine Alexa

, 6 știri, 28 vizualizări

"Eu nu i-am spus nimic de Alexa. Eu nu înțelegeam ce-l recomanda pe Alexa ca să ajungă la noi, pentru că la momentul ăsta pe Mihai Teja îl recomandă jocul prestat de Gaz Metan Mediaș. Seamănă cu jocul Chiajnei din jumătatea de sezon în care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Jocul ăsta îl recomanda pe Reghecampf să vină antrenorul Stelei, nimic altceva, pentru că nu făcuse performanțe până la venirea la Steaua. Aia cu plânsu... Când mi-a spus Gigi că nu va veni Alexa, i-am spus: <Ce să zic? Sunt chiar emoționat, mi-au dat lacrimile.> Pentru că asta e realitatea. Nu aveam niciun fel de problemă și chiar nu înțeleg de unde a zis Alexa că aș fi avut o problemă cu el.

De unde? Îl cunosc pe Alexa de când era junior. Îmi place mult ca om, îl cunosc ca om, dar asta nu are nicio legătură cu antrenoratul. De unde atâtea emoții? Poate sunt un alt timp de conducător, în sensul că sunt lipit de echipă. E foarte complicat să lucrezi cu cineva cu care ai probeleme din prima zi și trebuie să lucrezi ore întregi în fiecare zi.