Mihai Tudose le cere colegilor de la Pro România să voteze Guvernul Orban19Foto© cotidianul.ro

Mihai Tudose le cere colegilor de la Pro România să voteze Guvernul Orban

, 76 știri, 29 vizualizări

Tudose susține că a văzut poziția lui Victor Ponta, cel care amenința cu excluderi dacă parlamentari ai Pro România vor vota Guvernul, dar consideră că liderul partidului greșește pentru că situația este foarte gravă și ar trebui să fie văzut interesul României, înaintea interesului personal, potrivit stiripesurse.ro.

”Eu consider că astăzi va trebui să avem un Guvern, din mai multe motive, toate extrem de serioase și de grave. Trebuie să avem rectificare bugetară care trebuie efectuată de către Guvern prin OUG. Un Guvern interimar nu mai poate da OUG și nu știu cum poți închide anul fiscal. Avem probleme în sănătate, trebuie dați bani.

Avem probleme pentru că autoritățile publice nu sunt finanțate, vine iarna și trebuie să ne pregătim. Nu avem comisar european și 27 de țări așteaptă după noi, după certurile noastre interne. Va trebui să se vină în Parlament cu Legea bugetului. Asta este o lege care trebuie elaborată de către Guvern și un interimar nu mai are drept de inițiativă legislativă.

Dacă vă puneați întrebarea cine este
Mihai Tudose,
Victor Ponta a explodat împotriva fostului premier PSD Mihai Tudose:…
De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka
Orban,
Mihai Tudose îi dă replica lui Ponta și face apel la parlamentarii Pro…