Mihai Tudose, Pro România, anunță discuții cu Opoziția pentru moțiune și guvern de uniunea națională4Foto© romanialibera.ro

Mihai Tudose, Pro România, anunță discuții cu Opoziția pentru moțiune și guvern de uniunea națională

, 8 știri, 27 vizualizări

Pro România va începe, săptămâna viitoare, discuțiile cu partidele de Opoziție pentru inițierea, după alegerile europarlamentare, a unei moțiunii de cenzură pentru a schimba Executivul și pentru a forma un guvern de uniune națională, a anunțat, duminică, vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose.

„Un grup de lucru al partidului, format din foști miniștri, a lucrat la o schiță de program de guvernare, pentru că imediat după alegerile europarlamentare, dat fiind o nouă configurație politică, să începem demersurile pentru a schimba acest Guvern, care duce România efectiv în gard.

Este incredibil ce se întâmplă, cu promisiuni pentru oameni dezamăgiți, se dădeau credite de 200 de mii de euro, dar în prima fază se dădeau la zece mii de oameni, sumele sunt absolut astronomice", a afirmat fostul prim-ministru Mihai Tudose într-o conferință de presă, informează Agerpres. El a apreciat că PSD și ALDE nu mai au legitimitate să fie la guvernare.