Mihail Neamțu anunță că se retrage din cursa internă a PMP pentru prezidențiale în favoarea lui Theodor Paleologu13Foto© romaniatv.net

Mihail Neamțu anunță că se retrage din cursa internă a PMP pentru prezidențiale în favoarea lui Theodor Paleologu

, 24 știri, 15 vizualizări

"În ultimele săptămâni, am primit mii de mesaje care m-au încurajat să candidez la alegerile pentru Cotroceni. Am fost onorat ca Partidul Mișcarea Populară să mă considere prezidențiabil. M-a bucurat, de asemenea, susținerea platformei Alternativa Dreaptă și suportul arătat de numeroși lideri ai societății civile. Le mulțumesc tuturor pentru încredere!

Gândurile dumneavoastră mi-au atins inima și m-au convins că e momentul să trec la acțiune. Analizele și comentariile sunt necesare, dar insuficiente. (...) După o reflecție mai adâncă, am decis că este înțelept să-l sprijin pe Toader Paleologu în cursul alegerilor din această toamnă.

Celor care mi-au susținut cu pasiune candidatura le mulțumesc pentru entuziasm și le spun că am împlinit relativ recent 40 ani. Și-n 2020, și-n 2024, și-n 2028, mă voi strădui să le reprezint valorile și idealul. Prin urmare, nu-i o renunțare, ci doar un pas pentru consolidarea unui proiect de echipă”, a scris Mihail Neamțu, pe Facebook.