Ministerul Educației va anunța curând ce se va întâmpla cu examenele naționale, când se vor relua cursurile5Foto© hotnews.ro

Ministerul Educației va anunța curând ce se va întâmpla cu examenele naționale, când se vor relua cursurile

, 15 știri, 122 vizualizări

Ministrul Educației, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, că "în scurt timp'' Ministerul Educației și Cercetării (MEC) va transmite ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vor putea fi reluate cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței, dizertației, titularizării și examenelor pentru gradele didactice.

În postarea făcută sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook, ministrul Anisie subliniază că în spațiul public circulă tot felul de știri false, iar toți actorii din sistemul de educație trebuie să aibă grijă să se informeze din surse oficiale.

"În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenți și mai înțelepți și să nu credem orice știre falsă!!! Dragi elevi și studenți, stimați colegi, fiți atenți că în spațiul public circulă tot felul de știri false! Nu vă lăsați manipulați și informați-vă din surse oficiale!