Ministerul Justiției începe interviurile cu candidații la șefia Parchetului General9Foto© antena3.ro

Ministerul Justiției începe interviurile cu candidații la șefia Parchetului General

, 24 știri, 6 vizualizări

Încep interviurile pentru șefia Parchetului General! Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a declarat marți, la sediul MJ, că procedură este una transparentă și a ținut să-i felicite pe toți candidații înscriși în competiție. „Este un semn pozitiv, este un semnal de interes față de profesia lor”, a spus Predoiu.

„Este o procedură transparentă, facem mai mult decât ne cere legea, dar am optat pentru această manieră de a desfășura interviurile pentru a da încredere că încercăm să evaluăm toate fațetele profesionalismului, echilibrului, capacității de a conduce sisteme publice ale candidaților, cooptând în comisia de interviu mai specialiști care să vină cu întrebări din diverse unghiuri de abordare în funcție de profesiile lor, în funcție de specializările lor, astfel încât să am o imagine cât mai completă asupra calităților pe care le au candidații înainte de a lua decizia eventuală de propunere.

(…) Eu aș vrea să-i felicit pe toți cei care și-au asumat această responsabilitate de a candida, este un semn pozitiv, este un semnal de interes față de profesia lor”, a spus Cătălin Predoiu la sediul MJ.