Ministrul Educației: Propun ca la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie4Foto© adevarul.ro

Ministrul Educației: Propun ca la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie

, 11 știri, 85 vizualizări

Monica Anisie, ministrul Educației, a făcut precizări după ce s-a vorbit chiar despre varianta ca școlile să rămână închise și în luna septembrie. Ministrul nu exclude asta, dar spune că trebuie „să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie, la învățarea asistată de tehnologie”.

„​Dacă cumva, Doamne Ferește, ne vom întâlni cu aceeași situație pe care o avem astăzi în septembrie, atunci trebuie să fim pregătiți. Să nu mai existe ceea ce este astăzi. Pentru că haideți să fim sinceri, am fost puși într-o situație cu care România nu s-a mai întâlnit și nimeni în lume nu s-a mai întâlnit. Prin urmare, a trebuit să luăm măsuri într-un moment de criză”, a declarat Anisie într-un interviu pentru Antena 1.

Ministerul Educației este, însă, pregătit pentru orice scenariu, potrivit Monicăi Anisie. „Cine le-ar putea face? Profesori voluntari avem și acum. Sperăm ca în toamnă să avem puse la punct toate lecțiile. Înregistrăm pentru toate clasele și la acele materii la care putem face lucruri interesante pentru elevi. Foarte greu am putut identifica și spații în care să filmăm.