Ministrul familiei solicită verificarea situației de la Centrul de Plasament pentru Copii cu Nevoi Speciale de la Brădet, județul Brașov9Foto© antena3.ro

Ministrul familiei solicită verificarea situației de la Centrul de Plasament pentru Copii cu Nevoi Speciale de la Brădet, județul Brașov

, 12 știri, 19 vizualizări

Polițistii au deschis un dosar penal după ce o tânără de 19 ani, beneficiară a Centrului de Plasament pentru Copii cu Nevoi Speciale Brădet, din județul Brașov, a ajuns la spital cu arsuri grave pe față, gât și spate. Cazul a fost semnalat de către un ONG și transmis ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intorero, care a solicitat Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului să trimită Corpul de Control al instituției.

Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) a semnalat ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, cazul fetei care a ajuns vineri la spital cu arsuri grave.

Poliția Săcele a deschis un dosar penal în cazul fetei de 19 ani opărită în Centrul de Plasament Brădet, potrivit Transilvania365.