Ministrul Finanțelor, anunț important pentru toți cei care fac agricultură2Foto© bzi.ro

Ministrul Finanțelor, anunț important pentru toți cei care fac agricultură

, 5 știri, 20 vizualizări

Statul va acoperi diferența dintre media finanțărilor din Europa și costul de finanțare din România, pentru toți cei care fac agricultură, a declarat, miercuri, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, la Forumul Agricultorilor.

„Omul care face agricultură în România, că face business, trebuie să aibă același cost de finanțare pe care îl au ceilalți în afara țării, adică costul de finanțare al dvs., al fermierilor, trebuie să fie același ca al unuia din Franța sau din altă țară pe zona de agricultură. Costul fermierilor trebuie să fie același, nu mai mare, și pentru asta statul, la asta lucrăm la Finanțe, vom sprijini diferența dintre media finanțărilor din Europa cu costul de finanțare din România.

Diferența aceasta poate să vină statul să o sprijine, pentru că ăsta este un tratament corect între toți cei din piața asta mare europeană și în această familie mare europeană în care, chipurile, toți trăim fericiți. Dar fiecare pentru el. Vă asigur de acest lucru, pentru că așa este corect, să fie în acest fel.