Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră: Perioada în care listele de șomeri se „plimbă” de un angajator la altul a luat sfârșit2Foto© wall-street.ro

Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră: Perioada în care listele de șomeri se „plimbă” de un angajator la altul a luat sfârșit

, 5 știri, 11 vizualizări

Reorganizarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă a început, iar în maximum o lună ar trebui să se vadă schimbările, a anunțat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook. "Am început reorganizarea ANOFM. Suntem la jumătatea lunii ianuarie. În maxim o lună trebuie să se vadă deja schimbările.

Agenția va înceta să se/ne mai păcălească că se ocupă, într-adevăr, de șomeri sau că ar cunoaște nevoile din piață. Acesta este sfârșitul unei perioade atât de benefice financiar doar pentru unii, o perioadă în care liste de șomeri se "plimbă" de un angajator la altul, o perioadă de congrese, conferințe etc. Și atât", a scris Alexandru pe rețeaua de socializare.

Aceasta a subliniat că și la centru, dar și în teritoriu, lucrurile se vor schimba radical, deoarece instituția are nevoie să fie resetată, iar totul va fi transparent. "Noul Președinte al ANOFM are un termen scurt pentru evaluare internă.