Minoră de 12 de ani din Argeș, violată de tată și fratele mai mare. Coșmarul a început de la vârsta de 10 ani4Foto1Video© stirileprotv.ro

Minoră de 12 de ani din Argeș, violată de tată și fratele mai mare. Coșmarul a început de la vârsta de 10 ani

, 5 știri, 70 vizualizări

O fetiță de 12 ani din Argeș a fost violată încă de la vârsta de 10 ani de tată și fratele mai mare. Cei doi au agresori au ajuns în arest, după ce fata l-a reclamat la Poliție pe fratele ei în 2019, iar la aproape un an distanță a mărturisit că și tatăl ei a violat-o, transmite Observatornews, care citează publicația locală Curier.

Abuzurile sexuale împotriva fetiței au început în urmă cu doi ani, când minora avea 10 ani. În luna noiembrie a anului trecut o fetiță în vârstă de 11 ani, din comuna Poiana Lacului, a reclamat la Poliție că fratele în vârstă de 16 ani, a forțat-o de mai multe ori să întrețină relații sexuale. Anchetatorii au stabilit că fetița fusese abuzată sexual de la vârsta de 10 ani, iar minorul a fost arestat preventiv, notează Observatornews, care citează Curierul.

La aproape un an distanță, fetița a povestit că și tatăl ei a violat-o. Încă de la data la care fiul de 16 ani a fost arestat, și asupra tatălui au planat suspiciunile de viol. Deși a fost întrebată de anchetatori, de frică, fetița nu a spus că și părintele a abuzat-o.