Mircea Lucescu se poate intoarce la Rapid, la 20 de ani de la titlul cucerit in Giulesti! Pancu nu e speriat2Foto1Video© sport.ro

Mircea Lucescu se poate intoarce la Rapid, la 20 de ani de la titlul cucerit in Giulesti! Pancu nu e speriat

, 7 știri, 26 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că nu crede în varianta venirii tehnicianului Mircea Lucescu la gruparea giuleșteană, afirmând că nu există varianta să demisioneze, ci doar să fie dat afară.

"Ape liniștite aici mai greu să găsim la Rapid. Eu zvonurile astea le cred în continuare pe undeva imposibile. Ceva legat de o minune, cu toate că multă lume îmi spune că nu e chiar o minune, că e un lucru posibil. Eu îmi văd în continuare de muncă, liniștit, zi de zi. Știu procesul prin care trecem. A venit într-un mod neașteptat înfrângerea asta (1-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, n.

red.), m-a dat și pe mine puțin în spate, pentru că nu o luam în calcul. Antrenez echipa cum o făceam și înainte. Consider că am jucători buni și foarte buni care pot face parte oricând din patrimoniul național al fotbalului'', a declarat Pancu.