Mircea Rednic este noul antrenor al echipei FC Viitorul Constanța3Foto© sport.hotnews.ro

Mircea Rednic este noul antrenor al echipei FC Viitorul Constanța

, 6 știri, 81 vizualizări

Mircea Rednic a fost numit, marți seara, în funcția de antrenor al echipei de fotbal FC Viitorul Constanța, a anunțat clubul de Liga I pe site-ul său oficial. ''Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni'', se arată în comunicat.

Rednic, în vârstă de 58 de ani, este unul dintre cei mai apreciați tehnicieni români, cucerind două titluri naționale, cu Rapid în 2003 și cu Dinamo în 2007. Are în palmares și o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) și Cupa Azerbaidjanului cu Hazar Lankaran (2011). FC Viitorul se despărțise luni de antrenorul spaniol Ruben de la Barrera.

Decizia de reziliere a contractului cu antrenorul spaniol a venit la două zile după ce FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii suferite în fața echipei FC Dinamo (0-3), în șaisprezecimile de finală ale competiției. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.