Mircea Rednic spune că nu se pune problema ca Dan Nistor să plece de la Dinamo© bzi.ro

Mircea Rednic spune că nu se pune problema ca Dan Nistor să plece de la Dinamo

, 10 știri, 14 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat, vineri, într-o conferință de presă, că nu se pune problema ca mijlocașul Dan Nistor să fie transferat, dar a precizat că în cazul în care acest lucru se va întâmpla va găsi soluții să-l înlocuiască.

"Văd că voi îi faceți bagajele lui Nistor, nu se pune problema de așa ceva. Dacă are el vreo ofertă sau ceva, nu știu. Nu am auzit că a spus că ar vrea să plece. Să vedem oferta și după aia discutăm. Dacă el a zis că e ultima șansă a lui, eu niciodată nu am fost împotrivă, dacă jucătorul e mulțumit. La noi e invers, dacă e mulțumit clubul și jucătorul e mulțumit, o să vedem. Dar cred că până la urmă nu se pune problema ca el să plece", a spus Rednic.

Întrebat dacă ar putea găsi un înlocuitor pentru Nistor, tehnicianul a declarat că ar putea găsi unele soluții: "Bine, nu aș găsi un jucător ca Nistor, dar jucători sunt, nu e o problemă, și Dinamo nu trebuie să stea într-un singur jucător. Este într-adevăr un jucător important, dar se găsesc soluții. Dar acum nu este cazul.