Mirela Călugăreanu, șefa fiscului a fost aprobată de guvern pentru preluarea conducerii Consiliului de administrație al CEC Bank5Foto© money.ro

Mirela Călugăreanu, șefa fiscului a fost aprobată de guvern pentru preluarea conducerii Consiliului de administrație al CEC Bank

, 10 știri, 35 vizualizări

“Adunarea Generală a acționarilor CEC Bank, instituție de credit controlată integral de statul român, prin Ministerul de Finanțe, a aprobat azi schimbări la nivelul Consiliului de Administrație. Astfel, Mirela Călugăreanu, membru ne-executiv al Consiliului de Administrație al CEC Bank din 2017, a fost numită președinte al Consiliului, în locul lui Valentin Mavrodin, al cărui mandat de Președinte a fost revocat, acesta rămânând membru ne-executiv în cadrul Consiliului de Administrație”, arată banca într-un comunicat.

Conducerea CEC Bank este asigurată de Consiliul de Administrație, care are în componență șapte membri executivi și ne-executivi numiți de Adunarea Generală a Acționarilor.

Din rândul membrilor Consiliului de Administrație, cei executivi sunt și membri ai Comitetului de Direcție al băncii, prin care asigură conducerea operațională a acesteia.