Mitică Dragomir și Marius Șumudică îi iau la roast pe jurații galei speciale iUmor. Magicianul Robert Tudor, truc de senzație4Foto© a1.ro

Mitică Dragomir și Marius Șumudică îi iau la roast pe jurații galei speciale iUmor. Magicianul Robert Tudor, truc de senzație

, 4 știri, 37 vizualizări

Angel Popescu a acceptat provocarea de a deveni Mitică Dragomir în cadrul episodului special iUmor cu și despre fotbal. Și, la fel ca ceilalți invitați, s-a lăsat pe mâinile make-up artiștilor și ale stiliștilor de modă, iar rezultatul a fost impresionant.

„Mitică Dragomir a fost unul dintre oamenii care, în momentul în care eram la Steaua, îl auzeam nonstop vorbind despre mine și de faptul că valorez foarte mult și că trebuie să mă transfer într-un campionat. Lumea îmi zicea: «Mitică e fanul tău numărul 1»“, a dezvăluit Florin Gardoș, iar Helmuth Duckadam a afirmat: „Îl știu pe domnul Mitică Dragomir, chiar are simțul umorului“.

Umorul lui s-a văzut și pe scena iUmor, unde a fost impersonat de Angel Popescu. „Noi am avut jucători adevărați, măi, fraților. (…). Și cum au apărut ei? Datorită mie, că am îngrijit LPF-ul ca pe propria mea afacere!“, a spus actorul și, despre personajul lui, Florin Bratu a mărturisit: „Oracolul din Bălcești, cum i se spune, are experiență mare, știe totul despre jucători și antrenori“.