„Moartea din Carpați” vrea să fie consilier județean în Galați8Foto© romaniatv.net

„Moartea din Carpați” vrea să fie consilier județean în Galați

, 11 știri, 47 vizualizări

Luptătorul K1 Cătălin Moroșanu a anunțat, vineri, că va candida din partea PNL pentru funcția de consilier județean la Galați. Acesta a adăugat că a ales să candideze pentru un mandat la CJ Galați, pentru că la CJ Iași, locul său de baștină, nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet, și anume dezvoltarea sportului de masă la nivel județean.

Sportivul a luat această decizie la rugămintea președintelui organizației județene a PNL, senatorul George Stângă, de care îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal, scrie Agerpres. Totuși, Moroșanu a clarificat și faptul că nu este interesat să candideze și la alegerile parlamentare din acest an.

Proiectul lui Moro, unul pilot, va fi implementat în județul Galați, iar acesta urmărește atât educarea elevilor și părinților acestora în spiritul conștientizării importanței sportului în școală, dar și construcția de noi săli de sport în unitățile școlare din județul Galați.