Momentul în care un consilier local din Brașov s-a filmat pe toaletă, live, în plină ședință, după ce a uitat să închidă camera telefonului6Foto© realitatea.net

Momentul în care un consilier local din Brașov s-a filmat pe toaletă, live, în plină ședință, după ce a uitat să închidă camera telefonului

, 6 știri, 41 vizualizări

Un incident jenant a avut loc în cadrul unei ședințe online a Comisiei 4 din Brașov, când consilierul local Adrian Codreanu a uitat să își închidă camera în timp ce se afla la toaletă. Momentul a fost transmis atât participanților la ședință, cât și cetățenilor care urmăreau live pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Brașov.

Imaginile, surprinse chiar de el cu telefonul mobil, au arătat întreaga sa activitate, de la intrarea în toaletă până la momentul în care și-a luat hârtia igienică. Incidentul a fost o lecție jenantă despre necesitatea verificării setărilor camerei înainte de a participa la întâlniri online.

Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Brașov din partea PNL, a confirmat incidentul și a subliniat importanța atenției sporite la utilizarea platformelor digitale.