Motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a găsit în telefon7Foto© cancan.ro

Motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a găsit în telefon

, 9 știri, 50 vizualizări

S-a aflat motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe soția lui, Bianca Drăgușanu! Potrivit unor surse sigure, extravagantul afacerist s-a înfuriat după ce a descoperit ceva în telefonul frumoasei vedete. Scandalul acesta are loc la doar o lună de când ei au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă și s-au căsătorit. Fosta prezentatoare are o fetiță cu fostul soț, Victor Slav, iar actualul ei partener este tătic de două fete, pe care le are din relații diferite.

Bianca Drăgușanu și soțul ei au început să se certe puternic după ce afaceristul ar fi prins-o “în fapt”, au dezvăluit surse pentru Departamentul de Anchete Speciale al publicației Cancan (D.A.S), categoria A. Vedeta ar fi purtat o discuție cu o persoană pe WhatsApp, iar partenerul său ar fi văzut schimbul de replici și i-a cerut explicații.

Discuțiile aprinse dintre cei doi au degenerat, iar de la tonul ridicat până la un moment violent n-a mai fost decât un pas. Enervat din cale afară, musculosul ar fi forțat-o pe soția lui să părăsească localul. “Pleacă acasă! Vin și eum să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.