Motivul pentru care Răzvan Marin a pierdut locul de titular la Ajax. Ce i-a spus antrenorul Erik ten Hag3Foto© sport.ro

Motivul pentru care Răzvan Marin a pierdut locul de titular la Ajax. Ce i-a spus antrenorul Erik ten Hag

, 5 știri, 15 vizualizări

Evoluțiile mediocre  din ultima perioada l-au făcut internaționalul român să piardă locul de titular la vicecampioana europei, Ajax Amstredam, în ultmele 6 meciuri Marin acumulând în teren doar 90 de minute.

Tatăl fotbalistului, fostul mare fundas al echipei naționale și al Stelei,Petre Marin, a încercat să explice la DigiSport situația fiului său la echipa lăncierilor. "În 17 meciuri oficiale ale lui Ajax, a jucat în 10. Sută la sută nu e multumit antrenorul Erik ten Hag. A vorbit cu el. I-a spus 'Asta e șansa ta, trebuie să iți aștepți șansa. Echipa merge foarte bine, cei care au intrat în locul tău joacă foarte bine. Ai ajuns la un club important, toți vor să joace', a dezvăluit Petre Marin dialogul avut de băiatul său cu  tehnicianul lui Ajax.

Taăl fotbalistului a spus și crede că ar trebui să îmbunătățească acesta pentru a se impune la noua sa echipă. "Nu știu ce i-a lipsit. Eu sunt cel mai mare critic al lui, i-am zis după primele două meciuri că nu este bine. Nu era Răzvan pe care îl știam eu de la Standard. Trebuie să o ia de la capăt și pe partea mentală", a mai declarat Petre Marin.