Motociclistul lasat infirm de Monica Macovei, declaratii soc: ,,Nici macar nu a venit sa vada daca am murit sau traiesc3Foto1Video© libertatea.ro

Motociclistul lasat infirm de Monica Macovei, declaratii soc: ,,Nici macar nu a venit sa vada daca am murit sau traiesc

, 6 știri, 12 vizualizări

„Sufăr și mai am de suferit destul. Și, din păcate, nu se va rezolva. Voi rămâne cu urmări grave pentru mine. Nu cred că își poate cineva închipui, decât unul care trece prin așa ceva. Greu de tot. Preferam o altă variantă, decât să sufăr atât, nu vă spun care”, a afirmat victima accidentului din octombrie 2022.

Bărbatul a precizat că, după ce a fost lovit de mașina Monicăi Macovei, fostul ministru al Justiției nu s-a interesat de starea lui. „Eu mi-am dat seama ce fel de om e din momentul în care am fost accidentat și nici măcar nu a venit să vadă dacă am murit sau mai trăiesc. În rest, ce mai contează?”, a spus Ilie Constantin.

Întrebat cum s-a petrecut accidentul și ce mesaj are pentru Macovei, el a răspuns: „Nu am avut timp nici să clipesc. În mai puțin de o secundă s-a întâmplat. Nu am niciun mesaj, decât să încerce să își schimbe caracterul”. Bărbatul a plecat apoi spre mașină, sprijinindu-se de o cârjă.

Nici nu a venit să vadă dacă am murit sau mai trăiesc
Monica Macovei,
Primele declarații ale motociclistului accidentat în 2022 de Monica…
Nici măcar nu a venit să vadă dacă am murit sau mai trăiesc
Monica Macovei,
Primele declarații ale motociclistului lăsat infirm de Monica Macovei:…