National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group4Foto© hotnews.ro

National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group

, 4 știri, 17 vizualizări

National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elită, situată într-unul din cele mai frumoase resorturi din țară și la mai puțin de 37 km nord de București, are plăcerea de a anunța înființarea unui parteneriat strategic cu prestigiosul LOFT Group. Această colaborare este destinată să aducă o nouă dimensiune experiențelor culinare și evenimentelor din cadrul clubului de golf, introducând ospitalitatea rafinată și conceptele inovatoare ale LOFT Group în comunitatea noastră.

În cadrul acestui parteneriat, LOFT Group va prelua responsabilitatea pentru operarea tuturor restaurantelor și evenimentelor la National Golf & Country Club.

Metin Dogan, Președintele National Golf & Country Club afirmă: “Suntem încântați să ne asociem cu LOFT Group, un nume de referință în industria ospitalității. Expertiza lor vastă și capacitatea de a crea experiențe memorabile se aliniază perfect cu viziunea noastră de a oferi o atmosferă excepțională pentru membrii și oaspeții noștri. Acest parteneriat va aduce un plus de valoare ofertei noastre și va asigura că fiecare vizită la National Golf & Country Club este cu adevărat remarcabilă.”