Neluț Roșu povestește conflictul cu Delio Rossi, antrenorul-bătăuș din Serie A3Foto© video.gsp.ro

Neluț Roșu povestește conflictul cu Delio Rossi, antrenorul-bătăuș din Serie A

, 5 știri, 13 vizualizări

Roșu a semnat cu Levski Sofia pe 4 iulie 2017, la scurt timp după câștigarea titlului în Liga 1, fiind dorit de antrenorul Nikolai Mitev. Cu un salariu “bunicel”, jucătorul crescut de CFR Cluj și-a început cariera în străinătate cu cinci meciuri ca titular. Apoi, Levski l-a înlocuit pe Mitev cu Delio Rossi, veteranul cu 378 de meciuri ca antrenor în Serie A, iar Roșu a devenit brusc rezervă nefolosită.

La jumătatea sezonului, presa din Bulgaria a scris că Roșu nu mai joacă din cauză că a fost prins de Delio Rossi în timp ce-l imita în vestiar.  “Nu e adevărat că-l imitam”, a spus românul, în direct la GSP Live. Apoi, a oferit o istorie detaliată a relației sale tensionate cu Rossi.

“El stătea în vestiar doar două-trei minute. Venea, “buongiorno, sunteți pregătiți?, afară!” Alta a fost problema. Mă lua în lot și nu mă trimitea nici măcar la încălzire. Până atunci, jucasem toate minutele. I-am zis: “Mister, vă deranjează ceva?”. Zice: “Da, pasezi prea mult”. L-am întrebat ce ar trebui să fac. A zis: “Nu știu, trebuie să joci mai pe atacant, mai cu minge lungă, chiar dacă o dai afară”.