Nepotul lui Marian Cozma a semnat cu Dinamo, în ziua în care s-au împlinit 15 ani de la moartea tragică a handbalistului4Foto© sport.ro

Nepotul lui Marian Cozma a semnat cu Dinamo, în ziua în care s-au împlinit 15 ani de la moartea tragică a handbalistului

, 5 știri, 21 vizualizări

„Un demers început de câteva săptămâni s-a încheiat ca un omagiu adus amintirii regretului nostru jucător, decedat la Veszprem pe 8 februarie 2009”, a transmis clubul Dinamo în comunicatul de presă în care anunță legitimarea lui Andrei.

„Ne-am întors acasă. Andrei a făcut primii pași în Dinamo, la 4 ani. Aici este locul lui”, a declarat Petre Cozma, tatăl regretatului handbalist și bunicul lui Andrei.

Andrei Negrilă, nepotul lui Marian, are 17 ani și exact ca și „Păsărilă” evoluează pe postul de pivot. Este component al lotului național de juniori, cu care s-a calificat la Turneul final al Campionatului European 2024 din Muntenegru, și este unul dintre cei mai promițători tineri handbaliști români, cu un fizic impresionant de 1,98 m și 110 kg, potrivit descrierii făcute de Dinamo.