Neregulile de la Săpoca. În urmă cu un an, un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea spitalului3Foto© libertatea.ro

Neregulile de la Săpoca. În urmă cu un an, un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea spitalului

, 5 știri, 11 vizualizări

Cazul de la Sapoca, in care un barbat a ucis cinci persoane si a ranit alte opt, a scos la iveala nereguli grave. In urma cu un an, un barbat a fost gasit spanzurat in curtea spitalului, fara ca nimeni sa-si fi dat seama cand a disparut din salonul unde era internat pentru „tulburare anxioasa”.

Stefan Baciu – sau Fanel, cum il alintau prietenii si familia – avea 46 de ani cand s-a internat la Sapoca, la sectia Nifon, anul trecut. “Stii cand apuci sa dormi putin, dar te trezesti si te simti si mai obosit pentru ca creierul nu se odihneste suficient? Asa patea si Fanel. Mergeam ca pisicile prin casa, sa nu-l trezim cand reusea sa atipeasca putin”, povesteste sotia lui Stefan, Violeta.

“Am vorbit pe la 18.30, dar l-am mai sunat o data la vreo doua ore dupa si nu mi-a raspuns. Am crezut ca doarme si nu am vrut sa-l trezesc. Daca reusea sa doarma putin, era o minune. Privind acum in urma, regret ca nu am insistat. Asta este cel mai mare regret pe care il am”, spune Violeta Baciu. L-a sunat sambata dimineata timp de trei ore, continuu.