Niciun pacient din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul pentru Covid-19 după ce bolnavul care nu a vrut să-l ia a murit4Foto© romaniatv.net

Niciun pacient din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul pentru Covid-19 după ce bolnavul care nu a vrut să-l ia a murit

, 8 știri, 38 vizualizări

Primii cinci pacienți bolnavi de COVID-19 vor fi transferați, marți seară, de la Timișoara la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad pentru tratamente, în urma aglomerării secțiilor din Timiș.

"Cinci pacienți din Timiș, diagnosticați cu SARS-CoV-2, sunt așteptați în această seară pe Secția de Boli Infecțioase COVID-19 (clădirea din Grădiște) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a contactat, sămbătă, conducerea spitalului în vederea preluării unor pacienți pozitivi, în cazul în care secțiile COVID-19 din Timișoara nu vor mai avea suficiente locuri. Conducerea spitalului a fost informată de către directorul DSP Arad că pacienții vor ajunge în jurul orei 19,00", a informat, marți, conducerea SCJU Arad.

Anterior, reprezentanții SCJU Arad anunțaseră că unitatea va putea prelua pacienți diagnosticați cu COVID-19 de la Timișoara, în contextul creșterii numărului de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.