Nicki Minaj va susține primul concert în România. Unde va putea fi văzută8Foto© life.hotnews.ro

Nicki Minaj va susține primul concert în România. Unde va putea fi văzută

, 8 știri, 23 vizualizări

Superstarul internațional Nicki Minaj va susține primul concert în România. Cântăreața americană va urca pe scena Saga Festival, eveniment ce va avea loc între 5 și 7 iulie la Romaero, București. Anunțul a fost făcut de organizatorii evenimentului luni, 18 martie, pe rețelele de socializare. Este pentru prima oară când artista de muzică rap, în vârstă de 41 de ani, va concerta în țara noastră, iar fanii au primit cu entuziasm anunțul.

Nicki Minaj, născută la 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreață rap, compozitoare și actriță americană, originară din Trinidad și Tobago. A fost pasionată încă din copilărie de actorie și muzică, a cântat la clarinet și a jucat în mai multe piese de teatru.

Și-a făcut debutul în muzică în 2007 cu o serie de mixtape-uri, iar primul album l-a scos în 2010, „Pink Friday”. Discul s-a bucurat de un succes uriaș în rândul publicului și criticilor, iar unele dintre publicațiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”.