Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor: Mizez pe rațiunea tuturor, astfel încât să avem o soluție4Foto© romanialibera.ro

Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor: Mizez pe rațiunea tuturor, astfel încât să avem o soluție

, 12 știri, 25 vizualizări

„Vom discuta din nou, vom căuta soluții, și eu mizez foarte mult pe rațiunea tuturor, astfel încât să avem o soluție și să ne concentrăm pe tot ceea ce înseamnă actul de guvernare, pregătirea tuturor etapelor electorale. Și în felul acesta să asigurăm în continuare stabilitate prin responsabilitate politică”, a declarat Ciucă, potrivit Agerpres. El a fost prezent la Ateneul Român, la Gala Sportului Românesc 2023.

Întrebat dacă ia în calcul participarea separată a PNL la alegeri, dacă nu se va ajunge la o înțelegere cu social-democrații, Ciucă a spus că decizia s-a luat în toamna anului trecut, în ședința de la Sinaia.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și cel al PNL, Nicolae Ciucă, nu au căzut de acord în privința comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, au declarat luni, 12 februarie, surse din coaliție pentru Libertatea. Surse liberale au mai afirmat că PSD a cerut explicit ca liberalii să îl susțină pe candidatul social-democraților la prezidențiale, lucru respins de PNL, ceea ce a dus la blocaj.

Absolut! Absolut, sunt de acord
Nicolae Ciucă,
Vasile Blaga în ședința PNL, după blocajul din coaliția cu PSD pe…