Nicolae Stanciu, ATAC la adresa jucatorilor de la tineret: Unii nu au pic de respect pentru jucatorii cu experienta3Foto© sport.ro

Nicolae Stanciu, ATAC la adresa jucatorilor de la tineret: Unii nu au pic de respect pentru jucatorii cu experienta

, 5 știri, 15 vizualizări

​Nicolae Stanciu și-a criticat unii colegi mai tineri veniți la echipa națională a României, despre care spune că nu au niciun pic de respect de jucătorii mari precum Ciprian Tătărușanu sau Vlad Chiricheș, informează Mediafax.

Stanciu a vorbit despre unii dintre colegii săi, despre care a spus că nu au respect pentru jucătorii mai mari. Fotbalistul a spus că îi apreciază pe Răzvan Marin, Denis Drăguș și pe Alexandru Cicâldău.

”Eu sunt un tip foarte prietenos și vorbesc toată lumea care vine la națională. Când vine cineva nou, când ne salutăm îi zic mereu: «Bine ai venit! Să te integrezi, să-ți placă». Dar discuții nu prea avem. Cel mai mult am vorbit, atunci când a venit, cu Răzvan Marin. Și acum vorbesc. Mi se pare că atunci când a debutat, la meciul cu Armenia, încă din dimineața meciului am stat cu el și am vorbit anumite chestii. Și am dat gol și eu, și el.