Nicolae Stanciu si Paul Anton au vrut sa se retraga din nationala. Cosmin Contra: “Tot drumul am stat cu el”2Foto© bzi.ro

Nicolae Stanciu si Paul Anton au vrut sa se retraga din nationala. Cosmin Contra: “Tot drumul am stat cu el”

, 4 știri, 20 vizualizări

Nicolae Stanciu a vrut sa se retraga de la echipa nationala a României, chiar daca are doar 26 de ani. A recunoscut chiar selectionerul Cosmin Contra, care a dezvaluit cum a reusit sa-l convinga pe mijlocasul "tricolorilor" sa nu ia aceasta decizie.

În plus, Contra sustine ca au mai fost doi jucatori care au vrut sa ia aceeasi decizie, printre care si Paul Anton. "Da, dupa dubla cu Norvegia si Malta, tot drumul am stat cu el pentru ca m-a rugat sa stau de vorba cu el si mi-a comunicat ca el vrea sa renunte la nationala pentru ca nu vrea sa creeze probleme echipei nationale, ca iubeste foarte mult echipa nationala si ca vede ca nu e iubit si ca ma pune într-o situatie proasta, ca eu îl chem si el nu da randamentul asteptat.

L-am convins cu greu sa astepte. Intra în vacanta, se casatorea. Era foarte decis. Si el, si Paul Anton, si mai era un jucator, nu mai tin minte, pentru ca cred ca a fost o gluma. La Stanciu nu a fost o gluma, a fost serios", a spus Cosmin Contra la Digi Sport Matinal.