Nicușor Dan anunță că îi va da în judecată pe cei care încearcă să îi discrediteze activitatea2Foto© romaniatv.net

Nicușor Dan anunță că îi va da în judecată pe cei care încearcă să îi discrediteze activitatea

, 4 știri, 42 vizualizări

"De ani de zile, anumiți oameni din sfera corupției bucureștene - deranjați de acțiunile noastre - și unii politicieni corupți au încercat să-mi discrediteze activitatea. Deși au plătit bine pentru acest scop, nu au găsit nimic, dar asta nu i-a oprit să fabrice zvonuri și insinuări calomnioase. Asta s-a întâmplat inclusiv în campaniile precedente în care am fost implicat, asta fac și acum.

Nu mă impresionează. Mi-am asumat de la început că voi deranja, am știut că vor exista astfel de reacții. Cu Asociația Salvați Bucureștiul ne luptăm de ani buni pentru binele orașului, care nu se suprapune cu binele lor. Sunt convins că vor încerca să fabrice, în continuare, probe așa-zis compromițătoare, să inventeze false dosare și dovezi.

Nu există om cinstit în București care să mă arate cu degetul. Ceilalți vor răspunde pentru fiecare insinuare, pentru fiecare acuzație nefondată, pentru fiecare calomnie. În instanță. Ca să nu ne mai pierdem timpul în dezbateri publice menite să deturneze atenția de la dezastrul pe care l-au făcut în București", a scris Nicușor Dan, pe Facebook.