Noi explicații oferite de Nicolae Robu, după interzicerea manelelor și micilor în spațiul public, deschis, din Timișoara4Foto1Video© businessmagazin.ro

Noi explicații oferite de Nicolae Robu, după interzicerea manelelor și micilor în spațiul public, deschis, din Timișoara

, 8 știri, 27 vizualizări

"Îi respect pe toți cetățenii, indiferent de gustul lor muzical, deci și pe cetățenii iubitori de manele. Nu am interzis manelele în Timișoara, așa ceva neputând nimeni face în democrație. Atâta tot că am dispus interdicții de interpretare / difuzare a lor pe domeniul public în spații deschise, cum ar fi: Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii, Piața Sf.

Gheorghe, Piața Traian, Parcul Rozelor, Parcul Justiției, Parcul Central, Parcul Alpinet, Parcul Botanic, Parcul Copiilor. Și întreb: ce timișorean este acela care ar vrea contrariul?! Ce apreciere ar primi el, dacă ar exista, din partea comunității timișorene?!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Edilu a spus că manelele pot fi difuzate, fără probleme, pe proprietăți private, dar și pe domeniul public, însă cu aprobare din partea Primăriei Timișoara.