Norocul și ghinionul în noul an chinezesc. Previziunile Șobolanului de Metal, prezentate de Mihai Voropchievici7Foto© a1.ro

Norocul și ghinionul în noul an chinezesc. Previziunile Șobolanului de Metal, prezentate de Mihai Voropchievici

, 7 știri, 19 vizualizări

In astrologia vestica ne aflam la inceput de era astrologica, iar debutul Noului An chinezesc 2020 este fix dupa Luna Noua in Varsator ce ne aduce suflu nou, ne incurajeaza sa taiem legaturile cu trecutul dar a da drumul la trecut, chiar si daca el nu ne mai este benefic dar e familiar, nu e asa usor. Alegerea dintre trecut si viitor este una din cele mai dificile, insa usile Cosmosului sunt larg deschise acum, incurajandu-te sa pasesti cu incredere in noua etapa a vietii tale.

Acest viitor se anunta a fi unul bun conform interpretarilor specialistilor astrologi chinezi pentru Anul Sobolanului Alb de Metal 2020.

Este bine sa ne documentam si din astrologia vestica dar si din cea chinezeasca, iar combinarea energiilor si informatiilor ne va da o imagine si mai clara despre cum se anunta acest an epocal. Cu atat mai mult cu cat in ambele astrologii, anul 2020 este unul de nou inceput total, Sobolanul fiind primul semn din cele 12.