Nou la Te cunosc de undeva!: artiștii vor fi acompaniați de band live4Foto© a1.ro

Nou la Te cunosc de undeva!: artiștii vor fi acompaniați de band live

, 6 știri, 16 vizualizări

Profesorul de actorie, Cristi Iacob, pariază și el pe acest sezon: „Va fi un sezon foarte bun, concurenții sunt de o calitate excepțională, avem oameni de canapea grozavi, iar asta este fooarte important pentru acest format! Avem actori buni, cântăreți foarte buni și oameni de calitate sufletească mare!

Abia aștept să îi vedeți evoluând!”, a mărturisit juratul, în vreme ce Ozana Barabancea a completat: „Un nou sezon, o nouă provocare pentru mine, dar mai ales pentru concurenți. Avem voci foarte bune, firi haioase, știu să fie și glumeți, și petrecăreți, dar și profunzi și studioși; sunt unii mai interesanți și mai complecși decât ceilalți!

Va fi un sezon cu multe, multe bucurii, este foarte suculentă povestea celui de-al 15-lea sezon. Îmi place ceea ce fac, îmi place să vorbesc despre muzică, îmi place să văd cum la indicațiile primite de la noi concurenții sunt foarte deschiși, transparenți și cameleonici, iar „produsele” finite sunt într-adevăr minunate pentru marele public!”, a mai completat profesoara de canto.