Nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să îi opresc! Joyskim Dawa a reacționat după ce l-a rupt pe Sergiu Hanca3Foto© video.gsp.ro

Nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să îi opresc! Joyskim Dawa a reacționat după ce l-a rupt pe Sergiu Hanca

, 6 știri, 11 vizualizări

Fundașul camerunez de la FCSB a intrat extrem de dur la Sergiu Hanca în prima repriză, mijlocașul fiind diagnosticat cu ruptură a ligamentelor de la gleznă. Fotbalistul s-a operat recent în Barcelona, urmând să se recupereze în următoarele luni. Pentru acea intrare, Joyskim Dawa a fost avertizat cu un cartonaș galben, iar pentru a nu risca eliminarea, Gigi Becali l-a schimbat.

Joyskim Dawa a dezvăluit că și-a prezentat scuzele față de Sergiu Hanca, atât după meci cât și printr-un mesaj în mediul online. Fotbalistul a precizat că astfel de faze se întâmplă în fotbal și a spus că nu a intrat cu intenția de a-l accidenta, deși nu intenționează să își menajeze rivalii.

„Imediat după meci m-am dus la el și mi-am cerut scuze. I-am trimis și un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obișnuiam să mergem împreună la aceeași sală de forță... I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal.