O adolescentă din Iași a mințit că a fost răpită pentru a fugi la București4Foto© observator.tv

O adolescentă din Iași a mințit că a fost răpită pentru a fugi la București

, 12 știri, 35 vizualizări

'Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de o femeie, de 36 de ani, din comuna Șcheia, că a fost anunțată de fiica sa, în vârstă de 14 ani, că ar fi fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat minora pe raza comunei Șcheia.

Femeia a declarat că în dimineața zilei de 24 august, în timp ce se deplasa spre satul Șcheia, fata ar fi fost luată la ocazie cu un autoturism tip dubă, după care ocupanții acestuia ar fi legat-o de mâini și picioare și ar fi dus-o într-un loc necunoscut, iar ulterior, în jurul orei 10,00, ar fi reușit să scape și i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism în comuna Șcheia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate', se precizează într-un comunicat remis presei duminică de IPJ Iași.

Potrivit sursei, fata ar fi plecat de acasă cu intenția de a merge spre Capitală, pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare.