O femeie din Vaslui a nascut acasa pentru ca nu a putut ajunge la spital din cauza nametilor5Foto© hotnews.ro

O femeie din Vaslui a nascut acasa pentru ca nu a putut ajunge la spital din cauza nametilor

, 10 știri, 24 vizualizări

O femeie din localitatea Măscurei, județul Vaslui, a născut acasă, în noaptea de luni spre marți, asistată de cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean. Din cauza drumurilor blocate, echipajul medical nu a putut ajunge cu autosanitara să preia gravida, acesta fiind dus acasă la femeie de către autoritățile locale, care au intervenit cu utilaje. În urma unei acțiuni care a durat opt ore, nouă născutul și mama au fost duși la spital.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, plecat în noaptea de luni spre marți să preia o gravidă cu sarcină la termen pentru a o duce la spital, a rămas blocat din cauza viscolului.

Cadrele medicale de pe autospeciala Serviciului de Ambulanță, solicitată să intervină în localitatea Măscurei, în sprijinul unei femei aflate la a patra naștere, au rămas blocate pe drum, au solicitat intervenția unei șenilate, însă înainte ca autovehiculul să ajungă la ambulanța înzăpezită, autoritățile locale au venit în sprijin cu un utilaj, ducând echipajul medical acasă la femeia aflată în travaliu.