O femeie se afla în comă după ce a fost bătută de soțul ei, un polițist din Vaslui© bzi.ro

O femeie se afla în comă după ce a fost bătută de soțul ei, un polițist din Vaslui

, 5 știri, 46 vizualizări

O femeie se afla internată în stare gravă la Spitalul CI Parhon din Iași după ce a fost agresată de soțul ei. Bărbatul este angajat pe funcția de psiholog la Serviciul Teritorial Vaslui al Poliției de Frontieră. Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontiera Iași a anunțat că a dispus verificări în ceea ce vizează conduita polițistului. În funcție de rezultatele cercetării efectuate de polițiști și procurori, ITPF Iași va lua măsuri.

”În funcție de rezultatele cercetării desfășurate de către autoritățile competențe și de calitatea procesuală a lucrătorului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași va dispune măsuri în conformitate cu Statutul Polițistului”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

”La nivelul instituției noastre au fost dispuse o serie de verificări care vizează conduita polițistului, în conformitate cu art. 41 lit. h) din Legea 360/2002 privind Statutul Polițistului, cu modificările și completările ulterioare”, a mai spus Denis Lazăr.