O femeie si-a aruncat copilul de 5 luni de la etaj, in urma unui incendiu care a cuprins apartamentul21Foto1Video© antena3.ro

O femeie si-a aruncat copilul de 5 luni de la etaj, in urma unui incendiu care a cuprins apartamentul

, 31 știri, 28 vizualizări

„În aleea Decebal a fost un incendiu cu flacara deschisă la etajul 3. De la fereastra apartamentului a sărit o femeie de aproximativ 30 cu bebelușul de aproximativ 1 an. Femeia conștientă, cu fractura de membru inferior si arsuri. Copilul areactiv, dispneic. Au fost preluați de echipaj saj C si transportați de urgenta la UPU Spiridon respectiv UPU Pediatrie.

Femeia în vârsta de 30 ani, politraumă prin cădere de la înălțime (aprox 12m). Contuzie coloană cervicală. Contuzie toraco-abdominală. Fractură de bazin. Arsura prin Flacăra gr 1-2 Sc aprox 9% membru superior drept. Copil de sex masculin, în vârsta de 5 luni, politraumă prin cădere de la înălțime. Tcc sever cu înfundarea cutiei craniene. La momentul predării la UPU Pediatrie a intrat în SCR și au inceput cei de la Pediatrie manevrele de resuscitare”, a declarat Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, conform BZI.