O handbalistă de 13 ani acuză medicul de la CSM Ploiești: „Ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloți și ne apăsa acolo!”9Foto© libertatea.ro

O handbalistă de 13 ani acuză medicul de la CSM Ploiești: „Ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloți și ne apăsa acolo!”

, 16 știri, 31 vizualizări

O handbalistă de 13 ani acuză asistentul medical al echipei CSM Ploiești că stă în vestiarul fetițelor și la dușuri în timp ce acestea sunt dezbrăcate, și chiar le atinge în zonele intime. Asistentul medical al cubului este Viorel Dohotaru și are 70 de ani.

”La un meci, la Ghimbav, când am cu fetele mai mari, ele s-au dezbrăcat și au intrat sub duș. Eu nu am vrut să fac duș, m-am schimbat ca să plec la microbuz. ”Dochi” m-a oprit și mi-a spus că, dacă nu intru să fac duș, nu mai joc la domnul Robert. Nici acasă nu fac duș de față cu mama sau chestii de genul ăsta.

Mi-a replicat că cine sunt eu, de am venit de la cele mici, de la doamna Geta, cu figurile astea și să intru să fac duș! Eu am zis că nu pot! M-a luat de mână și m-a obligat să intru să fac duș! A trebuit să intru în chiloți și cu bustieră, iar el a venit să mă verifice dacă mă spăl!!”, a povestit copila.