O veste uriașă pentru companii: S-a aprobat suplimentarea bugetului pentru granturile pentru capital de lucru cu 500 mil. euro2Foto1Video© economie.hotnews.ro

O veste uriașă pentru companii: S-a aprobat suplimentarea bugetului pentru granturile pentru capital de lucru cu 500 mil. euro

, 5 știri, 61 vizualizări

Ministerul Economiei a aprobat suplimentarea bugetului pentru granturile pentru capital de lucru cu 500 mil. euro, afirmă Annick Notteboom, general manager al hotelului Belfort din Brașov. În ședința de guvern de miercuri ministrul Virgil Popescu a declarat că analizează suplimentarea bugetului pentru această linie de finanțare datorită interesului imens din partea companiilor.

”Am avut o întâlnire la ora 14:00 cu domnul Liviu Rogojinaru (secretar de stat în Ministerul Economiei n.red) despre acest subiect. Ne-a confirmat că ceea ce s-a comunicat în ședința de guvern de ieri seară, adică suplimentarea bugetului cu 500 mil. euro la fonduri UE “Măsura 2, Capital de lucru IMM”, este un angajament ferm al acestui guvern vis-a-vis de toți aplicanții eligibili.

De asemenea, ne- a comunicat că Hotărârea de Guvern va apărea în două săptămâni și că procedura de evaluare aplicantilor și închiderea procedurii se va termina la sfârșitul lunii noiembrie. Asta înseamnă că semnarea contractelor va avea loc în luna decembrie și imediat după aceea se fac plățile spre firme”, a spus Annick Notteboom pentru Ziarul Financiar.