Oficial! Cand va prelua, noul subprefect, ″fraiele″ judetului Iasi3Foto© bzi.ro

Oficial! Cand va prelua, noul subprefect, ″fraiele″ judetului Iasi

, 4 știri, 16 vizualizări

Dupa demisia subprefectului Valentina Iosub, ieri, a fost instalat pe functie Adrian Blanaru. La ceremonie a participat prefectul Marian Serbescu, sefii din deconcentrate si Teodor Gheorghe, director la Directia Generala pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului. Dupa ce Blanaru a depus juramantul, a  tinut si un scurt discurs.

"Alti colegi au spus ca vor incerca, vor face. Toate sunt obligatii care tin de fisa postului. Ce pot sa fac ca sa aduc plus valoare? Ce pot sa fac? Sa pun mult suflet. Vreau sa merg pe strazile judetului Iasului si sa vad oameni care sunt multumiti", crede Blanaru. "Sper sa se intample intru totul cum ati spus dumneavoastra", intareste Teodor Gheorghe.

"Macar sufletul sa-l pun", adauga noul subprefect. "Eu va doresc sa puneti si osul la treaba, nu numai sufletul", il admonesteaza trimisul Minsterului Afacerilor Interne (MAI). Si prefectul a tinut sa spuna cateva cuvinte, incheiate cu un indemn care a provocat rasete in sala. "Mult succes, domnule prefect... subprefect", a urat prefectul Serbescu.