Oficial! Jocurile Olimpice de la Tokyo, anulate definitiv© businessmagazin.ro

Oficial! Jocurile Olimpice de la Tokyo, anulate definitiv

, 7 știri, 42 vizualizări

Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic, a anunțat că dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo nu se vor juca în vara anului 2021, vor fi anulate definitiv. Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic (IOC), a declarat că Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprogramate pentru vara viitoare din cauza pandemiei de coronavirus, vor fi anulate definitiv dacă nu se vor desfășura în 2021.

„Înțeleg poziția partenerilor noștri din Japonia”, a spus Thomas Bach, într-un interviu acordat celor de la BBC. Oficialul IOC făcea referire la declarația lui Yoshiro Mori, președintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo, care a precizat că totul se va decide la finalul lunii aprilie 2021. Dacă pandemia nu va trece până atunci, JO se vor anula definitiv.

„Nu putem să angajăm încontinuu între 3.000 și 5.000 de oameni pentru a reuși să organizăm competiția. Nu putem să schimbă programul sportului din toată lumea și, totodată, nu putem să îi lăsăm pe sportivi cu această incertitudine”, a spus Thomas Bach, potrivit afp.com