Olivia Steer, teorie halucinantă: Vaccinul antigripal al lui Orban provoacă valul doi de coronavirus2Foto© bzi.ro

Olivia Steer, teorie halucinantă: Vaccinul antigripal al lui Orban provoacă valul doi de coronavirus

, 4 știri, 204 vizualizări

Olivia Steer nu mai are nevoie de prezentare, fiind cu cunoscută drept o aprigă militantă ani-vaccinare. Soția lui Andi Moisescu a lansat, de curând, o nouă teorie, șocantă pentru mulți. A făcut-o pe pagina de socializare.

Nici mai mult, nici mai puțin, Olivia este de părere că vaccinul anti-gripal ar putea fi cauzator chiar de…coronavirus! „Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie CoVid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Postarea Oliviei a venit în contextul în care premierul Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.