Once Upon a Time in Hollywood, lider la box-office în România. Brad Pitt și Leonardo di Caprio, rolurile carierei2Foto1Video© libertatea.ro

Once Upon a Time in Hollywood, lider la box-office în România. Brad Pitt și Leonardo di Caprio, rolurile carierei

, 4 știri, 2 vizualizări

Călătorim în Los Angeles-ul anului 1969 și facem cunoștință cu fictivul Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), un actor ramolit care nu-și mai găsește locul în cinematografia modernă. Obișnuit să interpreteze dintotdeauna numai părțile negative, Rick își dă seama că nu face decât să încaseze bătaie la finalul tuturor producțiilor sale. Publicul s-a obișnuit cu ideea asta și s-a cam săturat de ea.

Dublura lui pentru cascadorii, Cliff Booth (Brad Pitt), i-a fost întotdeauna alături și depinde de succesul lui Rick pentru a-și continua propria carieră. Plin de charismă și talent, Cliff nu mai găsește loc în suflet și pentru ambiție, deci se mulțumește să trăiască permanent în umbra lui Rick.

În paralel o urmărim pe regretata actriță Sharon Tate (Margot Robbie), o personalitate reală, care a fost ucisă chiar în acel an de către membrii „familiei” Manson, gravidă fiind în opt luni și jumătate. Ni se sugerează că va juca un rol esențial, dar nu contribuie cu cine știe ce. Se duce la cinema să vadă o peliculă proprie, cumpără de la librărie o carte pentru soțul Roman Polanski, dansează și ne irosește timpul în multe alte feluri.